søndag 9. mai 2010

mcgyver/fun day, spraytans, prom, afterprom!

Denne helga har vært en helg jeg sent kommer til å glemme. På fredag hadde vi ingen timer siden vi hadde McGyver/Fun day! Fysikklassen hadde laget masse små, morsome ting vi måtte gjøre og den gruppen som klarte det best fikk poeng. Vi måtte foreksempel lage en katapult av en musefelle, to plastikkgaffler, litt teip, bomullsdotter og en piperenser. I det neste klasserommet fikk vi et egg og 4 engangskopper i to forskjellige størrelser, aluminiumsfolie, to bomullsdotter, binderser og gummistrikk. Nå skulle vi prøve å beskytte egget mest mulig og se hvor høyt vi kunne slippe det fra i en trapp og ned på plattingen.

Etter lunsj dro vi ned på footballbanen og der sto det en oppblåsbar hinderløype og en oppblåsbar vannsklie og ventet på oss. Have fun! Vi spilte basketball, baseball, solte oss og slappet av resten av dagen! Hærlig!

Siden vi var ferdig tidelig på skolen og vi hadde prom dagen etter dro Wendy, Freddy og jeg til Hutch for spraytans! Eller, ikke Freddy da, hun er allerede svart. Slik så vi ut før og etter. Jeg vil si klar forbedring!

Jeg har ikke ord from prom! Det var utrolig gøy med taler, bilder, middag, dessert og dansing!

 Etter prom var over dro alle sammen til skolen og vi hadde afterprom. Vi spilte human bowling, kastet toalettpapirruller i en tørr do, knyttet fast en kleenexboks på rompa og måtte riste ut minst 6 pingpongballer og vi hadde hoppeslott! Alle juniorer og seniorer fra skolen vår fikk en gave hver og jeg fikk et koffertsett med 5 deler! Nå er det litt håp for at jeg får med meg alt jeg eier hjem!

Follow Kamilla EllefsenFollow Kamilla EllefsenFollow Kamilla Ellefsen

2 kommentarer:

  1. Sv: Du må laste ned et bookmark, men det funka best på firefox eller chrome, hvis du har det, hvis ikkje burde du laste det ned :) så går du inn på weheartit/bookmark og drar det til bokmerke-linja. Når du ser en plass som har et bilde du vil laste opp, så trykke du på den knappen, og velge bilde/bilda :) Kan legge ut med bilde på bloggen ;)
    Så fint at du har det bra <3

    SvarSlett
  2. Sorry, feil på linken, var http://weheartit.com/bookmarklet :)

    SvarSlett